Groeien naar een lichter leven

Unieki trainingen

JOUW UNIEKE LEVEN

 Je hebt best een leuk leven. Je hebt een goede baan. Je hebt lieve mensen om je heen. Je hebt het druk met van alles. Alleen je mist iets. Al een tijdje. Je weet niet zo goed wat. Spullen en vakanties helpen even, maar dan komt dat knagende gevoel weer terug. Waar kan je hetgeen vinden dat je leven kleur geeft. Een reden iedere dag je bed uit te springen? Wie ben ik en wat wil ik eigenlijk vraag je je af. Hoe kom je daarachter? Unieki ontwikkelt trainingen om licht te schijnen op deze vragen. 

GROEIEN

Unieki trainingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en bijzondere methodieken. Heel praktisch toepasbaar en helemaal afgestemd op jouw behoeften. Iedereen is uniek, dus geen pad is gelijk. Hier houden we bij Unieki rekening mee. 

OPENINGEN

In het leven gaan er soms deuren dicht. Soms heb je daar zelf voor gekozen, maar soms ook niet. Onze ervaring is dat het altijd een unieke kans is om te groeien, want een andere deur opent zich. Soms staren we ons blind op de gesloten deur en zien we de andere mogelijkheden niet. Unieki kijkt met je mee.

ONTSPANNEN

Groeien doet iedereen op z’n eigen tempo, eigen fijne plek en eigen ideale moment van de dag. De trainingen van Unieki zijn deels in een online leeromgeving die 24/7 beschikbaar is. De 1 op 1 gesprekken plannen we zo in dat het jou het beste uitkomt en op een plek waar jij je prettig voelt. Dat kan ook online.

Heb je vragen?

Stel ze gerust aan Unieki

Maak de shift met Unieki

Ontwaak jouw innerlijk potentieel

Het traject bij Unieki heeft mij in de actiestand durven komen. Voorheen had ik wel allerlei ideeën in mijn hoofd, maar door twijfel aan mezelf werden ze niet concreet. Ik durfde mijn toekomstdromen ook met niemand te delen. Bang voor negatieve reacties. Nicolette en ik hebben samen een actieplan gemaakt voor de komende 5 jaar. Dit geeft me houvast om te beginnen en door te gaan. Stap voor stap. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik me niet meer minderwaardig voel, maar een powervrouw. Lees meer

Josien

HEB JE NOG VRAGEN?

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie die voor jou van belang is op deze website te verwerken. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt voordat je met Unieki wilt werken. Geen zorgen! Wij helpen je graag op weg. Bel ons daarom gerust op +31 (0) 623565757 of stuur een bericht via het contactformulier van Unieki. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder.

Wat maakt een training bij Unieki anders dan anderen?

De trainingen van Unieki zijn uniek. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. De trainingen van Unieki volg je online. Ook niet bijzonder. Wat wel bijzonder is, is dat er ook persoonlijke begeleiding bij zit. Niet een automatisch mailsysteem, maar echt 1-op-1 contact. Wel online, maar wel persoonlijk.

De trainingen van Unieki zijn uit eigen ervaringen samengesteld. Geen theoretische modellen, maar echt vanuit de praktijk. Speciaal voor jou.

Waarom zou ik de training nu doen?

Natuurlijk kun je alles uitstellen, maar van uitstel komt misschien wel afstel. Wil je jezelf wederom op een andere plek zetten dan de eerste plaats en wachten tot het juiste moment? Ik kan je alleen verklappen dat dit juiste moment nooit komt. Als je NU voelt dat je heel graag deze training wilt doen, omdat je voelt dat dit je gaat brengen waar je zo naar verlangt, neem dan actie en schaf hem aan. Je hebt 100% tevredenheidsgarantie, dus je risico is 0%.

Is de training wel wat voor mij?

Als je niet zeker weet of de training iets voor je is, dan kun je altijd contact opnemen met Unieki via het contactformulier of via de telefoon 06 23 56 57 57. Wij spreken je graag.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Trainingen van meer dan € 250,- kun je in termijnen betalen. Neem hiervoor contact op met Unieki via het contactformulier of via de telefoon 06 23 56 57 57. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Is er persoonlijke begeleiding?

Op bepaalde momenten in de training zit een 1-op-1 begeleiding. Dat maakt deze training ook anders dan andere trainingen. Je doorloopt zelf de modules en doet de opdrachten. Deze bespreken we tijdens de online sessies.

Login op je reeds aangeschafte trainingen