RATRACE 

Vandaag de dag zijn de meeste mensen druk. Even dit, even dat en voor je het weet is de dag al weer voorbij. We rennen rond en meestal iedere (werk)dag hetzelfde rondje. We zijn beland in een vicieuze cirkel van presteren om iets te bereiken wat je nu nog niet hebt. In je werk en/of je privé leven.

 OVERSPANNEN

Je ervaart druk. Je loopt achter de feiten aan. Er wordt veel van je gevraagd. Je moet van alles. Je vindt dat het bij het leven hoort. Zo ben je opgevoed. Altijd maar doorgaan tot je er bij neervalt? Ach af en toe hoofdpijn of rugpijn dat is toch normaal. Paracetamol en koffie helpen je wel de dag door. 

TOEKOMST

Hoe lang houd jij dit nog vol? Wacht je op het moment dat je lichaam voor jou de beslissing neemt en je lamlegt of kies je eerder zelf om het rustiger aan te doen? De keuze is aan jou. Wellicht heb je al eerder op dit punt gestaan in je leven. Unieki weet hoe moeilijk het is om op het moment te kiezen om het anders te gaan doen. Het voelt als opgeven, zwak, slecht, dus we zetten nog even door.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.