WIE BEN JIJ

Op het moment dat je graag de stap wilt maken naar een lichter leven, komen de meesten voor de vraag te staan: Wie ben ik nu eigenlijk? Daar kan een reading antwoord op geven.

IS DAT IETS VOOR MIJ?

Jij vraagt je de laatste tijd steeds vaker af: Wat is er bijzonder aan mij? En misschien vraag je je af wat jouw voldoening kan geven. Je weet misschien wat je sterrenbeeld is en welke eigenschappen daar bij horen. Maar dan? Het geeft je verder weinig echte inzichten om stappen te zetten. Een reading doet dat wel. Ook heeft een reading meestal een helende werking door contact te maken met jouw potentieel. Het kan blokkades oplossen en de weg vrijmaken om in contact te komen met jouw potentieel.

WAT WERKT DAT?

We creëren een uniek profiel o.b.v. jouw geboortedag/tijd/plaats. Deze is samengesteld met eeuwenoude wijsheid van o.a. de Maya’s. Het profiel wordt uitgebreid besproken en er vindt een persoonlijke afstemming plaats.  De reading van 1 uur is online via Zoom. Je kunt vragen stellen. De sessie wordt opgenomen, zodat je hem op een later moment kunt terugluisteren.

GUN JEZELF EEN READING

Boek een reading via de knop hieronder.  Met Unieki geef je meer dan een cadeau, je geeft jezelf een unieke ervaring.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod