KEN UZELVE

Op het moment dat je graag de stap wilt maken naar een lichter leven, komen de meesten voor de vraag te staan: Wie ben ik nu eigenlijk en wat is mijn doel in het leven? Vaak worden we zo geleefd en zijn we voornamelijk bezig met anderen. We zijn ver verwijderd geraakt van wie we zijn. Een reading kan antwoord op geven op diverse levensvragen.

DROMEN EN VERLANGENS

Je kent jezelf eigenlijk niet zo goed en dat knaagt aan je. Als iemand je vraagt waar hou je van dan ben je na de geijkte antwoorden snel klaar. Je hebt je nooit zo bezig gehouden met jouw dromen en diepe verlangens. Je was meer bezig met anderen en overleven.  Maar nu je op zoek bent naar meer voldoening in jouw leven ben je wel heel benieuwd naar het antwoord. Je wilt stappen zetten en dan in de juiste richting. Een reading geeft inzicht en heeft een helende werking.

JOUW POTENTIEEL

We creëren een uniek profiel o.b.v. jouw geboortedag/tijd/plaats. Deze is samengesteld met eeuwenoude wijsheid van o.a. de Maya’s. Het profiel wordt uitgebreid besproken en er vindt een persoonlijke afstemming plaats waarin eventuele blokkades worden opgelost.  De reading van 1 uur is online via Zoom. Je kunt vragen stellen. De sessie wordt opgenomen, zodat je hem op een later moment kunt terugluisteren.

GUN JEZELF EEN READING

Boek een reading via de knop hieronder.  Met Unieki geef je meer dan een cadeau, je geeft jezelf een unieke ervaring. Als jouw aanvraag binnenkomt dan mail ik jou diverse opties. Heb je op voorhand een vraag dan kun je contact opnemen via de chatfunctie of via het contactformulier. Graag tot snel.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod