UNIEKI METHODE

Tijdens een reading kijken we samen naar jouw innerlijk potentieel. Unieki heeft een eigen methode ontwikkeld om deze te openbaren. Als je tot nu toe geen idee hebt wat je talenten zijn en wat je levensmissie is, dan is een reading wellicht iets voor jou. Ontdek jouw unieki kracht en waarom je hier op aarde bent.

WAT IS EEN READING?

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende culturen creëren we een uniek innerlijk potentieel profiel. Deze bespreken we tijdens een max. 1 uur durende Zoom sessie. Je kunt dan vragen stellen over het schriftelijk ontvangen profiel en er zal een afstemming plaatsvinden om het te verinnerlijken.

DRIE READINGSESSIES

In één sessie krijg je een goed inzicht in je innerlijke kracht. In drie sessies kunnen we hier dieper op in gaan en krijg je meer handvatten om contact te maken met jouw innerlijk potentieel. De sessies zijn verspreid over minimaal één maand, zodat je in de tussenliggende periode kunt ervaren.

GUN JEZELF EEN READING

Boek een reading (of meteen drie) via de knop hieronder.  Met Unieki geef je meer dan een cadeau, je geeft jezelf een unieke ervaring.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod