De visie van Unieki is dat heel veel vrouwen vast zitten in een ongelukkig makend patroon. Ze leven (on)bewust in angst om er niet meer bij te horen en niet meer gewaardeerd te worden. Ze blijven daarom rondrennen in een cirkel en komen daarom steeds dezelfde problemen tegen. Ze zijn gestrest, futloos, onzeker en neerslachtig. Ze voelen zich waardeloos, uitgeput en minderwaardig. Voor de buitenwereld houden ze de schone schijn op, maar diep van binnen voelen ze het.

Ze kopen regelmatig mooie spullen als beloning voor hun harde werk of ter  verzachting van iets ellendigs. Ze gunnen zich regelmatig een reep chocolade en/of een glas wijn om alle stress even los te laten om de volgende dag hier spijt van te hebben. Af en toe zijn er periodes dat het allemaal wel goed gaat. De zon schijnt buiten, ze zijn op vakantie, ze zijn een paar kilo kwijt, ze hebben net een nieuwe relatie/baan/huis. Maar op de lange termijn komt het ontevreden gevoel toch weer terug. Ze krijgen (weer) last van kwaaltjes of raken in een burn-out. Ze gaan twijfelen over zichzelf. Ze krijgen commentaar uit hun omgeving als ze anders doen dan anders. Ze vallen weer terug in oude patronen van pleasen en controle. Ze zitten erin verstrikt. Ze willen wel anders, maar durven niet en hebben ook geen idee hoe.

Unieki wil deze vrouwen laten zien dat we op weg zijn naar een ander tijdperk waarin mensen vanuit hun unieke ik, met hun unieke talenten, hun unieke passie uitvoeren. Deze nieuwe mens is zich ervan bewust dat ze in verbinding staan met alle andere levende wezens, de aarde en het universum. Ze leven vanuit liefde voor zichzelf en alles en iedereen. en laten hun (voor)oordelen en gewoonten los. Unieki wil vrouwen laten inzien dat dit geen utopie is, maar dat dit de enige manier is om oneindige levensvreugde, vitaliteit, liefde en voldoening te voelen. 

Unieki inspireert en begeleidt vrouwen om de vicieuze cirkel te doorbreken en te transformeren naar de nieuwe mens, zodat ze hun unieke levensenergie (UnieKi) laten stromen en magisch geluk creëren.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.