MISSIE

Het is de missie van Unieki om vrouwen ‘wakker’ te maken, te inspireren en te begeleiden in deze eerste stap naar spirituele bewustwording om vanuit hun unieke ik magisch geluk te creeren. 

VISIE

Mijn visie is dat heel veel vrouwen vast zitten in een ongelukkig makend patroon. Ze leven (on)bewust in angst om er niet meer bij hun omgeving te horen en blijven daarom rondrennen in een cirkel en komen daarom steeds dezelfde problemen tegen. Ze zijn gestrest, futloos, onzeker en neerslachtig. Ze voelen zich waardeloos en minderwaardig. Voor de buitenwereld houden ze de schone schijn op, maar diep van binnen voelen ze het. Ze kopen regelmatig mooie nieuwe spullen en dat neemt heel even dat knagende gevoel weg. Op de lange termijn geeft het geen voldoening. Ook gunnen ze zich regelmatig een reep chocolade en/of een glas wijn om alle stress even los te laten. De volgende dag hebben ze er weer spijt van en nemen ze voor om het niet meer te doen. Af en toe zijn er periodes dat het allemaal wel goed gaat. De zon schijnt buiten, ze zijn op vakantie, ze hebben net een nieuwe relatie/baan/huis. Op de lange termijn komt het ontevreden gevoel toch weer terug. Ze krijgen weer last van kwaaltjes. Ze gaan weer twijfelen over zichzelf, zijn ze wel goed genoeg. Ze vallen weer terug in oude patronen van pleasen en controle. Ze komen weer vast te zitten in het oude patroon. Ze willen wel uitbreken, maar durven niet en hebben ook geen idee hoe.

Uit eigen ervaring weet Nicolette dat om de beweging naar zelfliefde en zelfvertrouwen te maken het nodig is dat ze in verbinding gaan leven met hun hart en ziel. Hiervoor is het nodig om hun ego, angsten en overtuigingen los te laten, zodat uit de vicieuze cirkel te durven breken en vanuit hun unieke levensenergie (UnieKi) te gaan leven.

Unieki wil ze laten zien dat we op weg zijn naar een nieuwe tijdperk. Een tijdperk waarin mensen vanuit hun unieke ik, met hun unieke talenten, hun unieke zielsmissie (=passie) uitvoeren. Ze weten ook dat we in verbinding zijn met alle andere wezens, de aarde en het universum. Ze leven vanuit zelfliefde en laten onze oordelen en de dualiteit los. Ze doorbreken oude patronen om te kunnen transformeren om complete voldoening te gaan voelen. Unieki wil vrouwen laten inzien dat dit geen utopie is, maar dat dit de enige manier is om oneindige levensvreugde, vitaliteit en voldoening te voelen.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.