Zij gingen je voor bij Unieki om te groeien naar een lichter leven. 

Met plezier en dankbaar denk ik terug aan het traject. Mede door diverse opdrachten die ik thuis heb gedaan en die we daarna 1-op-1 hebben besproken is het traject een succes geworden. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Nicolette is een ervaringsdeskundige en kan zich zo goed inleven in soortgelijke situatie. Zij heeft laten zien dat het mogelijk is om je leven een enorme positieve draai te geven. Daarom heb ik voor haar gekozen. Ik raad het Unieki-traject aan bij alle vrouwen die te weinig zelfvertrouwen hebben en willen gaan voor hun toekomstdromen. Voorkom dat je spijt krijgt en durf jou leven te gaan leven.

Josien

Samenwerken met Nicolette is een absolute aanrader. Het inzicht wat ze je geeft in je blauwdruk vanuit de wijsheid van de Maya’s is krachtig en herkenbaar. Ze verstaat de kunst om er precies die informatie uit te halen die je verder brengt in je leven. Heel natuurlijk, op een prachtige en liefdevolle manier. De sessie met Nicolette is ronduit magisch. Anders dan alles wat je eerder hebt mee gemaakt. Het werkt subtiel en krachtig tegelijk. Blokkades waarvan je niet wist dat ze er zijn, lossen zachtjes op. En er wordt een subtiele kracht in je wakker, waarmee je dichter bij jezelf komt en blijft. vertrouwen kunt houden, dat alles in je leven goed voor je uit zal werken.

Iris

Op de buitenwereld kom ik over als een persoon met zelfvertrouwen, maar ik ken ook  regelmatig twijfels en spanningen. Tijdens de sessie hielp Nicolette me te voelen wat er in mijn lijf gebeurt en maakte duidelijk bij welke gebeurtenissen ik het spannend begin te vinden. Het is ook zo fijn om dit gekoppeld te krijgen aan de wijsheid van de Maya’s, waardoor ik het goed kan onthouden en er allerlei kwartjes vielen. Ik ben heel blij met het inzicht in mijn unieke energie en dat ik er nu echt contact mee kan maken, zodat ik deze ook kan gebruiken in het dagelijks leven. Sinds de sessie voel ik de verschillende energieen om me heen, wat me kracht en zelfvertrouwen geeft.

Bianca

In een sessie met Nicolette nemen haar handen de leiding. Haar handen spelen met de aanwezig energie, raken aan en helen wat op dat moment geheeld mag worden. Zo verging het mij althans, een healing op afstand, maar afstand bestaat eigenlijk niet. Tenminste het voelde net alsof we in één ruimte waren. Na de sessie werkte de healing nog een tijdje door en zorgde voor meer rust en inzicht in een voor mij belangrijk issue in mijn leven. Ik kan iedereen die een zetje in de goede richting nodig heeft, Nicolette van harte aanbevelen. Zij heeft een warm en gevend hart en is niet alleen uniek maar ook authentiek.

Madeleine

Ik was heel benieuwd naar een sessie bij Unieki en heb me laten verrassen door de wijsheid van de Maya’s en de daarop volgende energetische healing. Tijdens dit gedeelte van de sessie ervaarde ik niet echt iets in mijn lichaam, maar achteraf voel ik dat het wel iets heeft gedaan met mijn zelfvertrouwen. Ik heb onbewust bevestiging(en) gekregen en ik vond het heel bijzonder dat je armen zo synchroon bewogen. Dat is iets wat echt bij mij past: balans, gelijkheid en evenwicht. Ik vond het ook plezierig dat je de tijd neemt en je bent heel rustig en helder. ik voelde met veilig en vertrouwd bij jou. Ik zou de sessie zeker aanraden aan met name gevoelige vrouwen die zichzelf wegcijferen. Ze voelen zich bij jou gezien en gehoord. Dat sterkt ze!

Anouk

Ik wilde een sessie bij Unieki doen, omdat ik duidelijkheid en daarmee ook rust wilde krijgen in een persoonlijke situatie. Tijdens de sessie kreeg ik door de beelden en woorden die door Nicolette heen kwamen en de vragen die ze me stelde, heldere inzichten en voelde ik dat er energetisch poortjes/deurtjes in me geopend werden. Tegelijk werd er energetische ballast losgelaten. Niet altijd was me in het moment duidelijk wat het was, wel dát het gebeurde. De diepere inzichten kwamen later. Mijn zicht en visie op de situatie werd glashelder waardoor ik, na het integreren en nog enkele daaruit voortvloeiende innerlijke shifts, de juiste beslissing kon nemen.

Rosie

Wat een bijzondere ervaring is het om een sessie bij Nicolette te doen. Ik wilde graag meer inzicht in mijzelf en waarom het soms nog niet stroomt in mijn bedrijf. Nicolette nam alle tijd voor me en door haar rust en aandacht voelde ik me echt gezien. Alleen al door de uitleg en bespreking van mijn persoonlijkheid en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn volgens de wijsheid van de Maya’s heb ik zo veel inzichten gekregen. Het bevestigt mij in wat ik vaak (onbewust) al wist en geeft me daardoor veel zelfvertrouwen. Tijdens het energetische deel van de sessie wist Nicolette precies mee te voelen wat er diep in mij speelt, waardoor ik al tijdens de sessie dingen kon loslaten en ik de vastzittende energie weer voelde stromen. De sessie heeft me heel veel rust, vertrouwen en inzicht in mijzelf gegeven en daar ben ik heel erg blij mee!

Petra

Nicolette is een bijzonder persoon. Ze geeft me een warm gevoel. Ze is oprecht geïnteresseerd en probeert iedereen te inspireren om het pad in te slaan waar ze met heel hun hart van houden. Ze heeft mij ook laten ervaren dat ik meer vertrouwen in mezelf heb dan ik dacht. Door allerlei ellende op mijn pad is mijn zelfbeeld zo gekreukt dat dit wel wat tijd nodig heeft om helemaal uit te deuken, maar we zijn een heel eind op weg. Ze straalt rust uit en geeft vertrouwen. Ik ben echt veranderd en durf nu stappen te zetten waar ik voorheen enorm tegenop zag. Heel bijzonder.

Yvonne

TWIJFEL JE TOCH NOG?

De stap naar verandering is voor iederen groot. Voor mensen die van nature onzeker zijn is die stap nog eens extra groot. Daarom nemen we graag alle tijd om jou te helpen om de juiste beslissing te nemen. Heb je nog vragen kijk dan ook eens bij Unieki FAQ of bel ons gerust op +31 (0) 623565757

WAAROM UNIEKI?

Laat je vrrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.