NICOLETTE KOSTERMAN-DELMEE

 

WIE BEN IK? 

In mijn leven was er altijd iets onplezierigs wat de vreugde onderdrukte, zoals veel zieke mensen om me heen die aandacht en verzorging nodig hadden, gepest worden, eenzaam / minderwaardig / chronisch vermoeid / depressief voelen, een stille geboorte en miskraam krijgen, ongelijke relaties / burn-outs en overlijdens van dierbaren. 

Door het van jongs af aan wegcijferen van mezelf en me altijd minderwaardig voelen deed ik vooral wat anderen van mij verwachten of dacht dat ze van mij verwachten. Beslissingen over mijn levensrichting liet ik waar mogelijk over aan anderen. Alleen als ik verliefd was dan had ik wel daadkracht. Verliefdheid duurt bij mij meestal niet zo lang, dus al snel zat ik weer in een een oude gewoonten en uiteindelijk stress en/of sleur. 

Tot ik op een punt aankwam waarop ik besloot dat ik dat niet meer wilde en ik een online workshop volgde over het roer omgooien. Een van de opdrachten was dat ik mezelf moest voorstellen als 80 jarige terugkijkend op mijn leven. Ik schrok best wel want als ik zo door zou gaan dan zou ik niet blij zijn in mijn schommelstoel. Ik kwam er ook achter dat ik totaal niet wist wie ik echt was en welke dromen ik had. Daar had ik nooit bij stil hoeven te staan als onzekere pleaser.

Vanaf dat moment wist ik 100% zeker dat ik alleen mijn eigen dromen achterna zou gaan.

Er achter komen wat die dromen zijn had nog wel wat voeten in de aarde. Na een zoektocht van langere periode (jaren) werd het duidelijk: Ik had wel eigen talenten en verlangens. Naarmate ik  beter inzicht in mezelf kreeg en de tijd nam ontdekte ik ze en werden ze steeds concreter. Ik nam deel aan allerlei opleidingen en workshops en ik las stapels boeken die meer spiritueel gericht zijn. Toen was daar nog de stap naar het gaan doen en die was ook best wel spannend. In mijn leven had ik al heel wat teleurstellingen op mijn pad gekregen, dus de angst dat het weer mis zou gaan was heel groot. Met hele kleine stapjes kwam ik steeds dichterbij. Ik merkte toen ik eenmaal een doel had, ik er ook voor wilde gaan.

Zo is ook mijn bedrijf UnieKi ontstaan met kleine stapjes en een helder doel voor ogen. Vrouwen zelfvertrouwen geven door ze hun uniekheid te laten ontdekken en het leven te durven gaan leven zoals het bij ze past. Hierdoor zal hun unieke levensenergie UnieKi gaan stromen en kunnen zij ook het verschil in de wereld maken.

IK HOU VAN…

Lezen
Kruidenthee
Hardlopen
Pure chocolade
Schrijven
Natuur
Lachen
Kerstfilms
Tekenen
Labradoodles
Wandelen

MOTTO

If you change the way you look at things the things you look at change.

 

 

GEEF JEZELF EEN CADEAU

Als je het goede gevoel over jezelf en jouw leven bent kwijtgeraakt dan is een reading een mooi cadeau. In de reading aan de hand van jouw unieke profiel ontwaken we samen jouw innerlijk potentieel. Je krijgt mooie inzichten die helemaal zijn afgestemd op jou.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.