HEB JE NOG VRAGEN?

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie die voor jou van belang is op deze website te verwerken. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt voordat je met Unieki wilt werken. Geen zorgen! Wij helpen je graag op weg. Bel ons daarom gerust op
+31 (0) 623565757 of stuur een bericht via het contactformulier van Unieki. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je bovendien op deze pagina.

Is Unieki wel iets voor mij?

Unieki is er voor iedereen die worstelt met de thema’s uit de bibliotheek. Thema’s als onzekerheid, faalangst, eenzaamheid en meer. Het maakt niet uit welke voorkennis je hebt en of je er al wel of niet meer mee hebt gedaan. Unieki richt zich met name tot vrouwen van 35-plus. Mannen en vrouwen in een andere leeftijdscategorie zijn echter van harte welkom wanneer zij zich aangesproken voelen door ons aanbod.

Waarom zou ik voor Unieki kiezen?

Unieki is een visie en methode gebaseerd op de ervaringen en inzichten die Nicolette Kosterman Delmee kreeg toen ze zelf aan de slag ging met haar onzekerheid. Daarvoor bestudeerde ze diverse oude spirituele bronnen en geschriften en deed ervaring op met behandelwijzen die niet specifiek voor haar doelgroep bestemd zijn maar haar wel de inzichten gaven die zij nodig had om de Unieki methode te ontwikkelen. De bevrijding die het haar bracht heeft haar leven een heel andere wending gegeven. Dat wenst ze jou ook.

Is het ook mogelijk om online af te spreken?

Unieki gaat graag met de tijd mee en wil haar klanten dan ook in de gelegenheid stellen om een online afspraak in te boeken. Je kunt Unieki mailen op info@unieki.com of bellen op
+31 (0) 6 23565757. Heb je nog vragen? Ook dan horen wij graag van jou.

Ik vind het spannend om een afspraak met Unieki te maken

Bij Unieki begrijpen we dat het best spannend kan zijn om een afspraak te maken. Gelukkig weten wij als geen ander hoe dat voor onze doelgroep is. We zijn tenslotte niet voor niets ook ervaringsdeskundigen en hebben ook zelf in die positie verkeerd. Het is wellicht goed om te weten dat we je bij Unieki niet zullen pushen om iets te doen waar jij niet achter staat en dat we nooit over jouw grenzen heen zullen gaan. Jij bepaalt zelf waar jouw grens ligt. Unieki doet er alles aan om de ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Werkt Unieki ook met BIG geregistreerde psychologen?

Nee! Unieki heeft geen psychologen in de reguliere zin in dienst. Unieki zou wel een aanvulling op een behandeling bij een psycholoog kunnen zijn.

Ik heb nog wat vragen over een training
Dat horen we bij Unieki graag. Wanneer je overweegt om één van onze trainingen te volgen ben je waarschijnlijk erg enthousiast en wil je het liefst direct beginnen. Het kan ook zijn dat je eerst nog wat vragen hebt voordat je besluit tot aanschaf over te gaan. Daarom hebben we alle vragen over de trainingen van Unieki op de pagina over Unieki Online Trainingen geplaatst.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.