DE KRACHT VAN UNIEKI

Op basis van eigen ervaring en van klanten inspireert Unieki vrouwen naar een lichter leven. Als je dit leest sta je waarschijnlijk op een kruispunt in je leven. Je wilt veranderen, maar je weet niet zo goed hoe. We zijn zo gewend om maar door te denderen in het leven dat je jezelf geen tijd gunt om bewust een richting te kiezen. Je beweegt mee in het verkeer. Neem jij de afslag naar Unieki? Ze kijken graag met je mee om een nieuwe route te bepalen.  

FOUNDER VAN UNIEKI

 Nicolette Kosterman-Delmee kende een leven wat overschaduwt werd door vele teleurstellingen en moeilijke periodes. Sinds 2017 is ze op zoek gegaan naar een manier om lichter in het leven te staan. Als eerste vond ze kracht in het contact maken met haar innerlijk verborgen potentieel. Het pad van ontdekking kende uiteraard pieken en dalen, maar ze merkte wel dat ze steeds een stapje zette hoe klein dan ook. Vanaf 2021 maakt ze steeds makkelijker contact met het innerlijk licht en wil daarmee anderen inspireren om ook uit hun schaduw te stappen en in het licht te gaan staan. Lees meer over Nicolette

MISSIE & VISIE

De missie van Unieki is om vrouwen te inspireren om hun innerlijk potentieel te activeren en in het licht te stappen en hun wereld te veranderen.

De visie van Unieki is dat er een nieuwe tijd is aangebroken waarin de mensheid wordt uitgenodigd om bewust te leven. 

UNIEKI IS ER VOOR JOU

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je op de pagina kijken met veelgestelde vragen. Persoonlijk contact kan natuurlijk ook. Klik dan op onderstaande button. We kijken uit naar je reactie.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verassen door het speciaal op jou afgestemde aanbod.