MEER EIGENWAARDE KRIJGEN?

Hoe zou het zijn wanneer jij meer in je kracht komt te staan? Wanneer je meer eigenwaarde hebt dan je nu wellicht voor mogelijk acht? We zijn allemaal door het leven gevormd. Op een goede en een minder prettige manier. Dat heeft ons niet alleen veel gegeven maar het heeft ons ook beschadigd. Gelukkig zijn veel van deze beschadigingen tot op hoge leeftijd te herstellen waardoor minderwaardigheid tot het verleden kan gaan behoren. Ben jij er klaar voor om daar voor goed afscheid van te nemen?

WEG MET BEPERKENDE OVERTUIGINGEN

Vaak zijn het onze overtuigingen over hoe de dingen zijn die ons enorm in de weg zitten. Ze maken dat we de situatie zien vanuit de gekleurde bril, de overtuigingen uit ons verleden, die ons gevormd hebben tot wie we nu zijn. Wanneer we deze bril afzetten blijkt de wereld en hoe deze ook naar ons kijkt veel minder grauw. Daar zit dan ook meteen de oplossing wanneer we last hebben van een gevoel van minderwaardigheid. 

JIJ MAG JE WARE ZELF GAAN ZIEN

Wanneer we begrijpen dat de wereld is zoals we deze zien, begrijpen we dat we dit ook op onszelf toepassen. Dat we zelf bepalen hoe we onszelf zien. En zo het gevoel creëren minderwaardig te zijn. Het mooie is dat we dat niet zijn maar dat alleen onze gedachten over onszelf dit ons doen geloven. Gaan we anders over onszelf denken dan verandert dit negatieve gevoel als sneeuw voor de zon. Alleen hoe doen we dat?

OMDAT JIJ HET WAARD BENT

Unieki weet als geen ander hoe moeilijk het is beperkende overtuigingen om te zetten in bekrachtigende overtuigingen. Zij heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan en heeft de ervaring dat de werkelijke waarde van iemand altijd in een reading naar boven komt. Dat deze nooit helemaal zal verdwijnen en ook weer op te roepen is. Door jezelf hiervoor open te stellen maak jij contact met jouw ware aard. De krachtige, oorspronkelijke versie van jezelf zoals je bedoeld bent te zijn.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.