Ontwaak jouw innerlijk licht

Een reis van 180 dagen

De training Ontwaak jouw innerlijk licht is gebaseerd op levenslange ervaring, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze cursus jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

THE SHIFT

Ben je klaar met je leven in de vicieuze cirkel en wil je vanaf nu echt de shift maken? De commitment aangaan om deze levens veranderende reis te maken? Lichter leven in alle facetten van je leven. Spannend en ook zo aanlokkelijk. Meerdere vrouwen gingen je voor . 

TOOLBOX

Unieki heeft speciale training samengesteld waarin je grote stappen kunt zetten en begeleid je op de weg naar een lichter leven. De modules worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Je wordt persoonlijk begeleid op je reis en daarnaast ga je ook alleen op pad als je daar klaar voor bent.

STAP IN

Natuurlijk is het spannend om op reis te gaan. Ben je er wel klaar voor? Wordt dit wel de reis van je leven? Voel je een volle JA diep binnenin je? Schrijf je dan in. Het wordt magisch!

Ontwaak jouw innerlijke licht met Unieki

Schrijf je in

Lees over de ervaringen van andere vrouwen met Unieki

Het traject bij Unieki heeft mij in de actiestand durven komen. Voorheen had ik wel allerlei ideeën in mijn hoofd, maar door twijfel aan mezelf werden ze niet concreet. Ik durfde mijn toekomstdromen ook met niemand te delen. Bang voor negatieve reacties. Nicolette en ik hebben samen een actieplan gemaakt voor de komende 5 jaar. Dit geeft me houvast om te beginnen en door te gaan. Stap voor stap. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik me niet meer minderwaardig voel, maar een powervrouw. Lees meer

Josien

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.