Lichter leven

in 30 kleine stappen

Verlang je naar meer rust in je hoofd, meer energie en meer plezier in je leven? 

Gun jezelf dan de training ‘Lichter leven in 30 dagen’. Hierin train ik je hoe je in 30 simpele stapjes de knop omzet. Echt dit kun je. Al heel veel vrouwen gingen je voor.

HET BOS

Er zijn zoveel wegen die je kunt bewandelen, maar welke is de juiste? Welke leidt naar de open plek waar je het overzicht weer terugvindt? Je blijft voor je gevoel te lang in cirkeltjes lopen. Je vraagt liever niet de weg, want je wilt het zelf doen. 

DE SLEUTEL

Het vertrouwde voelt ook wel comfortabel, maar toch voel je ook diep van binnen dat je uit je comfortzone wilt gaan. Maar hoe doe je dat? Unieki heeft de sleutel en in 30 kleine stapjes open je een deur naar verandering.

ZET DE EERSTE STAP

Nu je dit van jezelf weet kun je er bewust voor kiezen een ander gedrag te vertonen dan jouw eerste intuitie je vertelt. Je kiest er dan voor om niet te vluchten, niet uit de situatie te gaan maar vooral om jezelf niet te veroordelen. In de cognitieve psychologie wordt gesteld dat je kunt aanvangen met het veranderen van je gedrag waarna het gevoel vanzelf volgt.

Zelfvertrouwen met Unieki

Bekijk onze diverse trainingen