LEVEN VOOR ANDEREN

Het is niet zomaar iets doen voor een ander. Het is de ander boven jezelf plaatsen en er alles aan doen om in een goed daglicht te komen. Je hebt een diep gewortelde angst om niet goed genoeg bevonden te worden. En dan ga je over je eigen grenzen heen om het anderen naar hun zin te maken. 

WAAROM PLEASE JIJ?

Meestal is het ontstaan in jouw kindertijd. Je kreeg weinig aandacht en je had weinig zelfvertrouwen. Je kwam erachter dat je door iets voor een ander te doen je daar goedkeuring en waardering voor ontving. Je voelde je daardoor waardevoller. Dit is een patroon geworden dat je inzet om jouw eigenwaarde op te krikken.

GEVOLGEN

Je zelfrespect daalt als gevolg van pleasen. Je gaat over jouw eigen grenzen heen en doet dingen die je helemaal niet wilt doen. Je speelt ook toneel, want je doet net alsof je dingen uit liefde doet voor de ander, maar je doet het voor jezelf. Je bent afhankelijk geworden van andermans goedkeuring om je eigenwaarde omhoog te brengen. Je cijfert jezelf ook helemaal weg. Jouw goede gevoel wordt bepaald door anderen.

ONVOORWAARDELIJK

Stap uit dit patroon door aan de slag te gaan met jouw onzekerheid. Gun jezelf onvoorwaardelijke zelfliefde. Je hebt niemand nodig om je waardevol te voelen. Omarm jouw unieke ik. De site van Unieki staat vol met bijzondere verhalen, tips en inspiratie om vandaag nog mee aan de slag te gaan. 

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.