IK BEN EEN ANDERE JIJ

De Maya’s hebben een Tzolkin kalender voor ons nagelaten die al duizenden jaren geleden begint en nog steeds doorloopt. Dit indianenvolk had een hele nauwkeurige kennis van astronomie. Het is de meest precieze kalander die er op de aarde bestaat, ontwikkeld in een tijd dat de Europeanen dachten dat de aarde plat was.

WE ZIJN ALLEMAAL UNIEK

Vaak vergelijken we ons met anderen. Dat is helemaal prima want dat kan een mooie bron van inspiratie zijn. Wanneer je net zo wilt zijn als die ander en dat niet lukt kan dat jou onzeker maken. Dan mag je je realiseren dat je uniek bent en dat de ander dat ook is. Je hoeft je niet aan te passen om ergens bij te horen. Je bent mooi zoals je bent. Jouw uniekheid is jouw kracht.

Samenwerken met Nicolette is een absolute aanrader. Het inzicht wat ze je geeft in je blauwdruk vanuit de wijsheid van de Maya’s is krachtig en herkenbaar. Ze verstaat de kunst om er precies die informatie uit te halen die je verder brengt in je leven. Heel natuurlijk, op een prachtige en liefdevolle manier. De sessie met Nicolette is ronduit magisch. Anders dan alles wat je eerder hebt mee gemaakt. Het werkt subtiel en krachtig tegelijk. Blokkades waarvan je niet wist dat ze er zijn, lossen zachtjes op. En er wordt een subtiele kracht in je wakker, waarmee je dichter bij jezelf komt en blijft. vertrouwen kunt houden, dat alles in je leven goed voor je uit zal werken.
Iris Boonstra

HAAL MEER UIT JEZELF MET UNIEKI

De missie van Unieki is zoveel mogelijk vrouwen zelfvertrouwen te geven door ze te verbinden met hun unieke ik. Zichzelf te omarmen en lief te hebben. De visie van Unieki is dat de wereld klaar is om op een andere manier te leven. Dat we ons herinneren dat we een eenheid vormen met elkaar en dat ieder een unieke bijdrage levert.

HET MOOISTE CADEAU AAN JEZELF

Ga aan de slag met jouw onzekerheid. Gun jezelf het zelfvertrouwen dat jij verdient. Omarm jouw unieke ik. De site van Unieki staat vol met bijzondere verhalen, tips en inspiratie om vandaag nog mee aan de slag te gaan. 

Ik was heel benieuwd naar een sessie bij Unieki en heb me laten verrassen door de wijsheid van de Maya’s en de daarop volgende energetische healing. Tijdens dit gedeelte de sessie ervaarde ik niet echt iets in mijn lichaam, maar achteraf voel ik dat het wel iets heeft met mijn zelfvertrouwen. Ik heb onbewust bevestiging(en) gekregen en ik vond het heel bijzonder dat je armen zo synchroon bewogen. Dat is iets wat echt bij mij past: balans, gelijkheid en evenwicht. Ik vond het ook plezierige dat je de tijd neemt en je bent heel rustig en helder. ik voelde met veilig en vertrouwd bij jou. Ik zou de sessie zeker aanraden aan met name gevoelige vrouwen die zichzelf wegcijferen. Ze voelen zich bij jou gezien en gehoord. Dat sterkt ze! 

Anouk

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.