ERVAAR UNIEKI

Om (gratis) kennis te maken met Unieki staan op deze pagina wat mogelijkheden. Lees bijvoorbeeld mee in het Unieki magazine waar klantervaringen worden gedeeld. Of doe de meditatie om tot rust te komen na een dag op kantoor. Of doe een test om te kijken waar je staat op dit moment.

MAGAZINE

In het Unieki magazine delen klanten openhartige verhaal over hun verleden. Hoe zijn ze opgegroeid, wat hebben ze meegemaakt? Tegen welke opstakels liepen ze op en hoe zijn ze daar mee om gegaan? Hoe hebben zij hun leven lichter gemaakt met Unieki. En hoe kijken zij naar hun lichtere toekomst? Lees je mee?

MEDITATIE

Een meditatie is een moment van rust. Een momentje voor jezelf. Even afsluiten van de hectiek in de wereld om je heen. Unieki maakt in trainingen veel gebruik van meditaties. Er zijn heel veel verschillende vormen. Unieki heeft daarin ook haar unieke manieren. Maak hier alvast kennis mee.

TESTEN

Ben je ook zo benieuwd hoe licht jouw leven is? Unieki heeft verschillende testen gemaakt om daar achter te komen. De testen bestaan uit een aantal meerkeuzevragen. Deze vul je in en je ontvangt direct de uitslag in je mailbox. Geheel vrijblijvend.

WAAROM UNIEKI

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.