NOOIT MEER ALLEEN

Hoe zou het zijn wanneer jij je nooit meer alleen hoeft te voelen? En je gezien wordt zoals je bent? Dat je geen rol meer hoeft te spelen en mensen naar je toe trekt die bij jou passen. Dat jij je ook lekker kunt voelen in het gezelschap van anderen zonder een gevoel van eenzaamheid te hebben. Hoe zou het zijn wanneer je nooit meer alleen zou zijn?

HET VERSCHIL TUSSEN VOELEN EN ZIJN

Eenzaamheid komt vaker voor dan je wellicht denkt. Het aantal mensen dat aangeeft zich regelmatig eenzaam te voelen is erg groot. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat er een groot verschil bestaat tussen je eenzaam voelen en ook daadwerkelijk eenzaam zijn. Hoewel het laatste gemakkelijker op te lossen valt door het gezelschap op te zoeken is het ook goed mogelijk het je alleen voelen om te buigen in het gevoel er te mogen zijn. Dit heeft vaak direct tot gevolg dat we ons minder eenzaam voelen.

ANDERS DENKEN OVER JOUW RELATIES

Eenzaam zijn staat één op één in verband met hoe we zelf denken over de relaties die we met andere mensen hebben. Juist mensen die weinig eigenwaarde hebben en zich veelal aanpassen aan anderen hebben de neiging zichzelf hierdoor kwijt te raken. Dat maakt dat ze zichzelf in relatie met anderen eenzaam voelen terwijl ze in feite de relatie met zichzelf kwijt zijn. Het kan ook zijn dat de partner of vrienden die je had niet in hetzelfde tempo groeien als jij waardoor je uit elkaar groeit en elkaar minder te vertellen hebt. Dit heeft vaak een gevoel van eenzaamheid tot gevolg.

SAMEN ONTDEKKEN

Wanneer je jezelf herkent in deze valkuilen en eenzaamheid bij jou een terugkerend thema is heeft Unieki het perfecte cadeau voor jou. Door de reading te doen en jezelf te leren zien zoals je werkelijk bent, ook in relatie tot de ander, voel je je vanzelf wat minder alleen.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.