KEN UWZELVE

Om tevreden te zijn met jezelf is het belangrijk om jezelf goed te kennen. Om de onbewuste processen die je belemmeren zichtbaar te maken zodat je weet waarom je NU doet wat je doet. En voelt wat je voelt. Wat er speelt op dit moment. Er zijn boekenkasten volgeschreven met methoden om hier zicht op te krijgen. Unieki belicht er een paar.

KAARTEN

Kaartendecks zijn er in vele soorten en stijlen. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: Ze laten je zien en ervaren wat er binnenin jou leeft. Ze veruiterlijken jouw innerlijk en laten het proces zien waar jij je op dat moment in bevindt. Door hier zicht op te hebben maak je betere keuzes in het NU en komt jouw unieke zelf meer tot uiting. Dat brengt de rust en de kracht om het leven ten volle te omarmen.

ASTROLOGIE

De Astrologie is net als de Tarot een mantische techniek die je laat zien wie jij bent. Het plaatst je in het grote verband van het universum waar we allen een onderdeel van zijn. De archetypische verschijningsvormen helpen je jezelff te plaatsen in de wereld waarin jij leeft en daarin jouw rol op te eisen. Dat je mag zijn wie je werkelijk bent en daar ten volle van geniet.

AFFIRMATIEKAARTEN

Door gebruik te maken van affirmatiekaarten communiceer je rechtstreeks met jouw eigen onbewuste. Je voedt jezelf als het ware met een zelfbeeld naar keuze. Zo bekrachtig je de eigenschappen van jezelf die jou het meeste dienen en zet jouw leven op in een richting die jij zelf bepaalt. Het is een effectieve manier om de doelen te bereiken die jij voor jezelf wilt. Dat kan gaan om hele concrete doelen als geld verdienen maar zeker ook over persoonlijke doelen als een gelukkig en liefdevol leven.

WAAROM UNIEKI

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.