DE SLEUTEL TOT JOUW HART

Het ontwikkelen van meer zelfliefde is de meest directe sleutel tot jouw hart. Het opent een overvloed aan ongekende mogelijkheden. Mogelijkheden waarvan we niet wisten dat wij ze bezitten. We zijn veel mooier, leuker, slimmer en liefdevoller dan onze overtuigingen ons doen geloven. Door daar contact mee te maken gaat er voor goed een nieuwe wereld voor ons open.

ZELFLIEFDE, WAT IS DAT?

Wie veel van zichzelf houdt heeft een grote zelfliefde. Je houdt onvoorwaardelijk van jezelf, van wat je doet, hoe je eruit ziet, welke bezittingen je hebt, wat je kennis is en nog heel veel meer. Toch is dat niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Een gebrek aan zelfliefde kan erg belemmerend werken. Het maakt dat jij jezelf in relatie tot de wereld om je heen minder positief beziet. Herken jij dat in jezelf? Geen nood. Samen maken we de omslag van weinig naar veel zelfliefde. Heel veel zelfliefde.

EEN GROEIENDE ZELFLIEFDE

Veel of weinig zelfliefde hebben is gelukkig geen statisch gegeven. We hebben er met wat oefening zelf invloed op. Door het verhaal dat je aan jezelf vertelt te veranderen verandert ook het gevoel van zelfliefde. Het verwordt van een negatief zelfbeeld en een negatief gevoel tot iets positiefs. Tot een steeds groter wordende, groter groeiende zelfliefde.

MEER SENANG

Hoe meer de zelfliefde groeit, hoe prettiger we ons voelen. Het prettige gevoel dat we in de basis hervinden stemt ons tot welbehagen. En wanneer we ons meer senang voelen met ons zelf zal dit ook onze omgeving niet onopgemerkt blijven. Zelfliefde is bij onze geboorte in overvloed aanwezig. Tijdens de readings van Unieki maken we hier opnieuw contact mee. Het verklaart de helende kracht van deze readings.

WAAROM UNIEKI?

Laat je verrassen door het speciaal voor jou samengestelde aanbod.